Русия се завръща в България с гръм и трясък! Владимир Путин избавя от мъките своите братя славяни

България, Свят
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Владимир Путин се намесва сериозно в делата в България!

Русия изгуби 30 години от влиянието си над България, но сега е напът да си го възвърне. Владимир Путин започва да гледа все повече към българската държава, убедени са всички руски политолози.

 

Русия се връща в България

Според тях дори президентът на Русия ще участва индиректно в парламентарните избори в България след по-малко от 2 месеца. Това ще се случи чрез партията „Възраждане на Отечеството“. Неин лидер е откритият русофил Николай Малинов, който е и председател на Национално движение „Русофили“.

Според мнозина Малинов е руски шпионин и дори срещу него се води разследване. Засега обаче той отрича, че би предал интересите на България в името на Русия.

Лозунгите му обаче започват да събират все повече почитатели, защото той твърди, че България трябва да се отдалечи от Запада и да се сближи отново с Изтока, както беше преди 10.11.1989 г.

Владимир Путин нанася своя удар в България

Самият Малинов вярва, че ще пожъне голям успех на 4 април. Той дори обяви, че очаква 200 хил. българи да гласуват за него, съобщи Eurocom.bg.

Имайки предвид, че на избори обикновено гласуват около 3 млн. души, ако очакванията на Малинов се сбъднат, това значи, че той ще получи около 10% подкрепа, което е сериозно число.

Според мнозина зад него се вижда дългата ръка на Владимир Путин, който цели връщане на влиянието на Русия в България. Говори се, че според руския президент моментът за това е благоприятен, тъй като през лятото имаше протести и българите вече не понасят настоящата прозападна власт.

Припомняме, че Путин награди Малинов с отличие, за което се твърди, че е орденът „Дружба“, който се връчва за приноса в единството на руската нация. Това потвърждава тезата, че чрез Николай Малинов Владимир Путин иска да влезе в управлението на България.

 

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар