Въртолет

Русия спира разрешенията за ремонт на вертолети в български и чешки предприятия

България, Свят
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Външно министерство на Руската Федерация съобщи, че Русия е взела решение за спирането на разрешенията за ремонт на вертолети на български и чешки предприятия заради ситуацията в Украйна.

Да ни е честито. Това е само началото. България се движи по наклонена американска плоскост, и може да катастрофираме цялата държава, ако не се освободим от американската окупация.
Русия спира разрешенията за ремонт на вертолети в български и чешки предприятия

Като медия, като журналист си позволявам да направя официално обръщение към Генералната Прокуратура на България да разследва лицето с канадско гражданство Кирил Петков и да анулира всяко негово решение по време на заеманият от него пост на министър-председател на България. Първо, съгласно законодателството на която и да било страна, висш държавен служител не може да има чуждо гражданство. Съответно дори назначението му е незаконно и трябва да се анулира. Кирил Петков е лице работещо срещу интерсите на България, в полза на САЩ и съответно трябва да му се повдигне обвинение за държавна измяна, тъй като неговите действия и решения на политическо ниво нанесоха крайно сериозни щети на двустранните отношения с Русия.

Очаквам Прокуратурата да се самосезира и коментар…

Коментари

Коментараloading...
There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар