Ген. Конашенков

Русия унищожи цеховете на украинския ракетен завод „Визар“

Свят
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Официалният представител на Министерството на отбраната на Русия Игор Конашенков заяви, че броят и мащабът на ракетните удари по цели в Киев ще се увеличат в отговор на всякакви терористични атаки или диверсия на руска територия.

 

Въоръжените сили на Руската федерация с ракети с морско базиране «Калибр» нанесоха удар по военен обект в покрайнините на Киев, унищожиха цеховете за производство и ремонт на зенитно-ракетни комплекси на завода «Визар». Това съобщи в петък официалният представител на Министерството на отбраната на Руската федерация Игор Конашенков.

„Тази нощ с високоточни ракети с голям обсег с морско базиране „Калибр“ бе нанесен удар по военен обект в покрайнините на Киев. В резултат на удара срещу жулянския машиностроителния завод „Визар“ са унищожени цеховете за производство и ремонт на зенитно-ракетни комплекси със среден и голям обсег, както и противокорабни ракети“, каза Конашенков.

Официалният представител на руското министерство на отбраната подчерта, че броят и мащабът на ракетните удари по цели в Киев ще бъдат увеличени в отговор на всякакви терористични атаки или диверсии на територията на Руската федерация.

Петя Паликрушева

Абонирайте се за Informiran.net!
Последвайте нашия Telegram канал: https://t.me/informiran

Коментари

Коментараloading...
There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар