бойко борисов лъжа

Руската преса: Патологичният лъжец Борисов, вкара и Путин в предизборните си игри

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:
Днес в Русия се появиха заглавия, че няма да има посещение на Владимир Путин в България през следващата година, а повод за това е изказването от преди седмица на Бойко Борисов, че се подготвяло посещение на лидерът на Русия в България.

„Патологичният лъжец Борисов вкара Владимир Путин в предизборните си игри“ е заглавието на вестник “ Правда“ като се подчертава, че Борисов не се е посвенил да излъже българският народ за това, че се организира посещение на Владимир Путин в България.

Според кабинета на Путин такова е трябвало да има през тази година, но от страна на България не са потвърдили визитата му свързана с датата 3 март, когато се чества Освобождението на България от турско робство на връх „Шипка“.
В България над 70% от българите обичат Русия, вярват и и виждат именно в Русия спасение от сегашното си жалко положение като страна членка на европейският съюз, явно това е подтикнало Бориосов да излъже пред медиите, че се подготвя посещение на Путин в България, за да запази поне още за малко властта си, която все повече се клати, след като българите буквално не му вярват за нищо, особено по теми сързани с Европа, инвестиции и доходи.
А в България наближават избори, които е възможно Бойко Борисов и неговата партия Герб да загубят, затова и той няма да се посвени да лъже дори когато става въпрос за посещения на държавни глави, които дори в момента не се обсъждат.

Абонирайте се за Informiran.net!
Последвайте нашия Telegram канал: https://t.me/informiranКоментари

Коментара


loading...There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар