Война

Руски депутат: Бойният потенциал на украинската армия е унищоженДепутатът от Държавната дума на Русия Шеремет заяви за унищожаването на бойния потенциал на украинската армия Руски депутат: Бойният потенциал на украинската армия е унищожен Бойният потенциал на украинската армия е унищожен, понастоящем руската армия е изправена срещу силите на колективния Запад, които са разположили своя плацдарм в Украйна, това заяви пред РИА Новости депутатът от Държавната дума от Кримския регион Михаил Шеремет. „Бойният потенциал и резервите на украинската армия са унищожени, днес нашите въоръжени сили се противопоставят на колективния Запад. Нашата страна регистрира голям брой наемници в редиците на украинската армия, включително от Великобритания и Полша, а да не говорим за постоянните и мащабни доставки на оръжие», заяви Шеремет. Според него западните страни, начело със САЩ, се стремят да поддържат еднополюсен свят, в който да диктуват и налагат своите условия на всички.

България, Свят
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Депутатът от Държавната дума на Русия Шеремет заяви за унищожаването на бойния потенциал на украинската армия

 

Бойният потенциал на украинската армия е унищожен, понастоящем руската армия е изправена срещу силите на колективния Запад, които са разположили своя плацдарм в Украйна, това заяви пред РИА Новости депутатът от Държавната дума от Кримския регион Михаил Шеремет.

„Бойният потенциал и резервите на украинската армия са унищожени, днес нашите въоръжени сили се противопоставят на колективния Запад. Нашата страна регистрира голям брой наемници в редиците на украинската армия, включително от Великобритания и Полша, а да не говорим за постоянните и мащабни доставки на оръжие», заяви Шеремет.

Според него западните страни, начело със САЩ, се стремят да поддържат еднополюсен свят, в който да диктуват и налагат своите условия на всички.

Коментари

Коментара

There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар