Лекарства

Руски компании се интересуват от български лекарства и добавки

Бизнес, България, Русия
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Изключителен интерес към българските лекарства и хранителните добавки има сред компаниите от фармацевтичния бранш в Русия, каза Георги Минчев, председател на Българо-руската търговско промишлена палата, която е организатор на българо-руски бизнес форум на тема „Медицина и фармация – 2018“.

Събитието ще се проведе на 13 юни 2018 г. в София, а домакин на проявата ще бъде Българската търговско-промишлена палата.

Във форума ще участват представители на Българския фармацевтичен съюз, поканени са браншовата стопанска камара на търговците – дистрибутори на едро на лекарствените средства и медико-санитарни и билкови препарати, на асоциацията на търговците на медицински изделия, асоциацията за етерични масла, парфюмерия и козметика, асоциацията за лекарствена информация и др.

От руска страна участие са заявили от Асоциацията на руските фармацевтични фирми, както и компании, които се занимават с производство и търговия на медицински продукти, както и големи обединения в лицето на Търговско-промишлените палати на Московска и Тамбовска област. Към руската делегация ще се присъедини и Пятигорската ТПП с нейните санаторно-курортни организации, заяви Георги Минчев.

Основната тема на една от кръглите маси по време на форума е насочена към иновативните технологии за производство на медицинска техника, изделия и лекарства, и биотехнологиите.

Участниците в събитието ще има възможност за срещи във формат b2b.

„Като организатори на форума разчитаме да се постигнат конкретни резултати между фирмите от двете страни в областта на инвестициите и обмена на иновации“, заяви още председателят на Българо-руската търговско-промишлена палата Георги Минчев. Копирано от: https://www.zarata.info


Коментари

Коментара

There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар