Силикон

Руски хирург прави патриотични силиконови гърди (ВИДЕО)

България, Свят
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Не, това не е пародия, а самата истина. Руският пластичен хирург Евгений Добрейкин предлага на пазара нов модел силиконови гърди – патриотични. Те могат да са с руския трикольор или пък изцяло в камуфлаж. Новото изделие носи и патриотичното име „Росьгруд“.

„Това е нормален имплант със силикон, но предлагаме два ексклузивни модела – руският флаг и класически камуфлаж. Стилно решение за тези, които обичат родината и искат да я носят под сърцето си и в буквалния смисъл на думата“, казва доктор Добрейкин.

В рекламния клип на клиниката му красавица със силиконов бюст обяснява:

„Искам да съм най-красивата и най-модерната. Имплантите „Росьгурд“ са това, което ми е нужно. Не мога да нося винаги със себе си знамето, понякога даже няма къде да си сложа паспорта. А „Росьгруд“ ще ми позволи да се чувствам истинска патриотка, даже, когато съм без дрехи.

Това е фантастично усещане – да носиш знамето на родината буквално под сърцето си. Аз си сложих импланти със знамето, а моя приятелка сега ще си слага импланти с камуфлаж.“

Доктор Добрейкин добавя:

„Има символи, които са важни за всеки руснак – те са повод за гордост. Ние разработихме тези импланти за онези, които искат да носят винаги родината със себе си. Ако съберем достатъчно поръчки, ще можем да реализираме нашата технология в цяла Русия, а и дори в целия свят. Защото това е руският свят!“

Абонирайте се за Informiran.net!
Последвайте нашия Telegram канал: https://t.me/informiranКоментари

Коментара


loading...There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар