Руското посолство у нас препоръча на бълагрската делагация в Украйна, водена от премиера Кирил Петков, да посетят и Донецката и Луганската Народни Републики

Свят
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Руското посолство у нас препоръча на бълагрската делагация в Украйна, водена от премиера Кирил Петков, да посетят и Донецката и Луганската Народни Републики, информира TELEGRAPH.BG.

„Обърнахме внимание на намерението на отделни представители на управляващата в страната коалиция да посетят Киев с цел да се убедят лично, че е необходимо да снабдяват Украйна с летални оръжия. За да получат обективна информация за протичащите в Украйна събития бихме препоръчали на представителите на българската делегация да пообщуват също така и с официалните лица на Донецката и Луганската Народни Републики – да научат тяхното виждане на ситуацията, да чуят тяхната история за причините на конфликта и отношението на украинската власт към някога собствено население. Убедени сме, че ако българската страна има такова желание, няма да е трудно да се организира такъв контакт“, написа от посолството във Фейсбук.

КОМЕНТАР НА ЧИТАТЕЛЯ: Идеята на посолството на РФ никак не е за отхвърляне. „Нашите пратеници“ в Киев, (кой, кога и защо ги е пратил?!) отидоха във воюващата Украйна, да се „информират“ какво става там, преди да започнат да даряват оръжия на режима на Зеленски. Донецк и Луганск не са толкова далеч от Киев. Петков и свитата му, ако искат да се запознаят с обстановката обективно, би трябвало наистина да видят и другата страна.

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар