Война

Руснаците са велики! Дрон на киевския режим пробва три пъти да убие войник на РФ

Свят
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Британското издание „Индипендънт” публикува видео, на което се вижда войник в руска военна униформа, върху който украински дрон хвърля три пъти гранати, но войникът някак успява да оцелее.

Войникът лежи свит в плитък окоп като по всичко изглежда, че е ранен някъде в гърба. В този момент военен дрон пуска върху него граната, която попада между тялото на военния и стената на окопа. Войникът успява да я сграбчи и хвърли настрани. По всяка вероятност взривното устройство е било с настроен таймер или пък без експлозив, предполагат запознати.

След това войникът се изправя на крака и се отдалечава няколко метра в траншеята, където отново ляга. Дронът пуска втора граната, която този път попада директно в ръцете на войника. Той я изхвърля миг преди експлозията. Мъжът очевидно остава жив, тъй като се виждат движения на главата му след експлозията. Дронът пуска трета граната, но тя пада на метри от целта, явно без да засегне много мъжа.

Според изданието dronedj.com украинските военни не са успели да поразят целта си, тъй като вероятно са използвали дрон не за военни цели. Изглежда, че става въпрос за търговски дрон, модифициран по такъв начин, че да може да носи боеприпаси, но явно изработката не е била много добре направена, смятат те.

Абонирайте се за Informiran.net!
Последвайте нашия Telegram канал: https://t.me/informiranКоментари

Коментара


loading...There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар