Ръководството на баретите в ролята на рекетьор – лапнаха 3 млн. евро по евро проект, а задължават баретите да събират пари за … гранитогрес и ламинат

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Ново безобразие сполетя баретите.

Според брилянтен източник на АФЕРА от ГДЖСОБТ, новият тренировъчен комплекс за който бяха отпуснати 3 млн. евро от Фонд Вътрешна сигурност към Европейския парламент, не е завършен, въпреки че официално всички документи са подписани.

 

Източниците на АФЕРА информират, че към момента баретите са задължавани да събират пари, за да бъдат закупени гранитогрес и ламинат, които да се поставят във въпросния тренирочъвен комплекс.

Баретите недоумяват как така не стигнаха 6 млн. лв., че сега ръководството на ГДЖСОБТ е в ролята да рекетира обикновените служители за да завърши милионния проект.

На всичкото отгоре скъпоструващото съоръжение вече е прокекло и след всеки дъжд се наводнява.

Командосите коментират помежду си, че вероятно част от парите са спестени и липсват от строителството на стрелбището.

Да припомним, че има официална жалба до прокуратурата,

Европейската прокуратура и ОЛАФ относно съмнения за злоупотреба с евросредства и злоупотреба със служебно положение на командира на баретите Г. Гайков, който си построи къща в близост до София по времето на изпъленнието на европроекта в СОБТ като беше документирано как фирмата изпълнител на проекта строи и къщата му.

В същото време командосът, който бе задържан от служители на Вътрешна сигурност на МВР по време на кражба от къща е върнат на работа.

Тоава е милата родна картинка – наследство от МВР -Мето.

afera.bg

На снимката: Шефът на баретите – Г. Гайков

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар