Ръководство за борба с COVID 19 (изтегли файл безплатно)

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:
Човечеството е изправено пред безпрецедентна глобална „война“, а нашият враг е нов вид заболяване – коронавирусът. Болниците са „бойното поле“, а нашите „войници“ са медицинските работници.

За да спечелим тази „война“, на първо място трябва да осигурим на здравните работници необходимите ресурси и условия, включително обмяна на опит, технически знания и инструменти. Нуждаем се от увереност, че болницата е „бойно поле“, където побеждаваме вируса, а не той нас.
За тези цели Фондация Джак Ма и Фондация Алибаба свикаха екип от медицински експерти, които се завърнаха от центрове за контрол на пандемията. С подкрепата на специалисти от Първа клинична болница към Медицинския факултет на Университета в Жеджианг (FAHZU) експертите, имащи клиничен опит в лечението, бързо публикуваха Ръководство с препоръки за предотвратяване на разпространението на коронавирус. Наръчникът предлага съвети и трикове за борба с пандемията за медицински специалисти по целия свят, които планират „да се включат в битка“ с болестта.

Медицинският персонал към Медицинския факултет на Университета в Жеджианг (FAHZU) е пое огромен риск при лечението на пациенти със COVID-19, те записват ежедневния си опит, който е описан в това ръководство.

През последните 50 дни в FAHZU са приети 104 пациенти с потвърдена диагноза, включително 78 пациенти в тежко и критично състояние. Благодарение на иновативните разработки и усилията на медицинския персонал, както и използването на нови технологии, днес сме свидетели на чудо. Нито един здравен работник не е заразен, няма случаи на неправилна диагноза или смърт на пациенти.
Тази пандемия е универсален проблем, възникнал в ерата на глобализацията. В момента обменът на ресурси, опит и знания, независимо от вашата позиция, е единственият ни шанс за победа. Истинският лек за тази пандемия няма да бъде изолация, а сътрудничество.
Но нашата борба едва започва.
 
НАРЪЧНИКЪТ ЗА БОРБА С КОРОНАВИРУСА МОЖЕТЕ ДА СВАЛИТЕ ТУК НАПЪЛНО БЕЗПЛАТНО:
 

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар