Сайтът на Yettel вече показва резултати от тестовете на DXOMARK

Технологии
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Разглеждайки смартфоните в сайта на Yettel, потребителите вече ще виждат оценките от тестовете на DXOMARK, обявиха от оператора. Това става възможно чрез официално партньорство между двете компании.

Като част от партньорството Yettel интегрира оценките на DXOMARK в своя онлайн магазин, което ще помогне на потребителите при избора на най-подходящото устройство спрямо техните нужди, считат от телекома.

От днес сайтът на Yettel ще показва резултатите от тестовете в три основни категории: камера, дисплей и батерия. Целта е да се помогне на потребителите да вземат по-информирано решение, като същевременно се подчертават силните страни на всеки продукт в конкретните области (напр. качество на снимките или живот на батерията). Информацията ще бъде достъпна в раздел „Описание” за всеки смартфон, който се предлага от Yettel и е бил тестван от DXOMARK.

Ето как изглежда секцията с оценки в сайта на оператора:

DXOMARK

Оценките на DXOMARK често са приемани несериозно от технологично грамотната аудитория, но на този етап това е най-популярният източник с подобно съдържание, като дейността му периодично се разширява с тестове на различни компоненти от съвременните смартфони. 

Източник/ци: nixanbal.com, it.dir.bg


Коментари

Коментара

There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар