Цензура

Самият факт, че по силата на някаква измислена „европейска директива“ кабелни оператори спряха излъчването на руски програми, говори само и единствено за страх, безпокойсто, притеснения

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Самият факт, че по силата на някаква измислена „европейска директива“ кабелни оператори спряха излъчването на руски програми, говори само и единствено за страх, безпокойсто, притеснения, опит за скриване на истинноста на факти и обстоятелства, информационен тероризъм, погазване принципите на свобода на достъп до информацията и по същество на демокрацията.

Безсилието на това решение и опитите за налагане на филтрирана и тенденциозна информация, сами по себе си са смехотварни и нелепи.

Да операторите спряха руските програми, но смешниците измислили и „родили“ тази „директива“, пропускат един съществен факт – не спряха интернет – не посмяха – защо – друга тема. А всичките тези забранени канали излъчват и там и свободно могат да се гледат от всички с достъп до него!

Безсмислието на това жалко и недомислено решение говори сама за едно – страх! Страх от истината, страх от мнението на другия, безсилие пред истината, нескопосан пореден опит за изопачаването и!

За идиоти ли ни мислят – предполагат ли, че човек в света на глобалната мрежа може да остане неинформиран!

Жалка история, и ако това са „европейските ценности“ то аз благодаря за тях, не са ми необходими.

Абонирайте се за Informiran.net!
Последвайте нашия Telegram канал: https://t.me/informiranКоментари

Коментара


loading...There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар