Самозабравилият се ГЕРБ-Портних – пиян, надрусан иска френски ласки от сервитьорка в хотел

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:
Датата е 20.02.2018 година в израелски новинарски сайт се появява информация за пиянските изцепки на кмета от Герб Иван Портних в луксозен хотел в Израел. Реакцията на българските така наречени независими телевизии е никаква, за скандала, защото Портних е човека на Бойко Борисов.
През същата година в Слънчев Бряг шведски турист изрита камериерка в главата, беше задържан и осъден, медиите ни занимаваха няколко дена подред със случая, докато този надрусаният Портних се прикриваше до преди няколко дена, когато истината излезе наяве. Ето какво съобщава и израелският Канал 20 тогава:
“По време на официално посещение в Израел кмета на Варна Иван Портних, кметът се напива и се държа позорно. Според доказателства, получени от Канал 20, Портних дори словесно тормози един от служителите на хотела. Кметът, на третият по големина град в България, отседнал в престижен хотел в Хайфа и според нашите доказателства, пристигна в хотела вечерта – веднага започва да пие големи количества алкохол и успява да се напие. При което започва да тормози една от сервитьорките в хотела и да си иска от нея смущаващи неща.
Смущаващият инцидент приковава вниманието на ръководителите на община Хайфа и в крайна сметка посещението на кметът в Хайфа е прекъснато и няколкото срещи, насрочени за него по-късно през същата седмица, бяха отменени. Външното министерство не е получило никаква актуализация на разпоредбата от домакините в Хайфа. Община Хайфа потвърди подробностите, но не предостави справка.”
източник: Канал 20

Новината според родните медии явно не е от огромно значение, както и факта, че кметът на Варна буквално е спасен от обвинение и затвор, като според запознати е получил забрана да посещава Израел повече. Интересен е факта и че Бойко Борисов, който не пропуска момент да подчертае, че в Герб са различни все още не е реагирал на тази информация, явно все още очакващ нейното официално потвърждение. Но пък за сметка на това всеки журналист във Варна осмелил се да пусне новината на сайта си, само няколко часа след това или е с блокиран профил или заплашен по телефона да махне статията. Все пак не трябва да забравяме, че живеем в България и всички медии, които не са съгласни с властта са опасни за Герб и коалицията.

източник: https://bulbulgnewsbgg.blogspot.com/2019/10/blog-post_200.html

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Вижте още
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар