Денков

Самозабравил се плъхоподобен фигурант

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Аз с терористи не преговарям. Това изстреля днес премиерът Николай Денков по повод организирания за понеделник национален протест на зърно и земеделски производители в страната.

Недоволството на зърнопроизводителите дойде след като беше гласувана отмяната на забраната за внос на зърно от Украйна. Наред с това, отпадна и забраната за внос на други стоки от Украйна.

След скандалните думи на Денков, мрежата кипна от недоволство. Ето и част от коментарите:

Самозабравилият се плъхоподобен човечец Денков, който се самоназначи за академик докато беше министър на образованието, а в момента формално заема поста министър-председател на България, обяви българските земеделци за ТЕРОРИСТИ, с които нямало да преговаря! Българските земеделци, нашите сънародници, които ни хранят са терористи, според премиера на държавата!

Държа дебело да подчертая, че на протест излиза целокупният сектор, а не само зърнопроизводители, както се опитват да внушават медийните рупори на българофобското правителство на измамата, който произвежда около 15% от брутния вътршен продукт на страната.

Остава сега и украинеца Тагарев да изкара чуждите войски, които се намират на българска територия и да рзпръснат протестиращите! Той преди дни обяви, че присъствието им тук е, за да гарантират “сигурността” – явно е имал предвид тази на правителството, което е назначено от Народното събрание, което в момента оперира като филиал на украйнската Рада!

Скоро може и да се повторят събития от преди 100 години – Септември 1923 г. Нито крачка назад – пълна подкрепа за българските земеделци!

 

Страхил Ангелов 

 

Май ротацията ще стане по-бързо отколкото се предвиждаше? С какъв акъл Денков нарича зърнопроизводителите терористи!?

Лошо е да живееш в розов балон, найовци и косьовълковци да са ти медийни съветници, а Киро и Асен лидери.

Нещата просто няма как да се получат.

Ивелин Николов

 

 

 

Фигурантът Денков обяви българските зърнопроизводители за терористи. Представяте ли си какво безлично, празно пространство ни управлява?!

Един договорен премиер с празните мисли на празен човек. Достоен продължител на Бойко Борисов, между другото.

Никога няма да забравя как през 2020 година депутати от ГЕРБ се пенеха с викове “терористи” в пленарната зала по отношение на протеста на медицинските сестри. Плюнки, викове, истерия…

Същата стилистика днес възкресяват и ГМО-партиите на България. А са само едва от три месеца на власт! Оставка, затвор и позор!

Александър Симов

 

Обявявам протест срещу правителството под надслов “Народът не преговаря с терористи”, до окончателното изгонване на узурпаторите на властта в България!

Цветан Фиков

След тази изцепка на Денков следва само едно логично действие! ОСТАВКА!!!

Димитър Байрактаров


Коментари

Коментара

There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар