Самозабравиха се! Каракачанов размаха среден пръст в ефир

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:
Вицепремиерът и военен министър Красимир Каракачанов записа нова славна страница в политическата си кариера.

Той показа среден пръст, докато гостуваше в телевизия Канал 3, за да изрази възмущението си от предсрочното освобождаване на Джок Полфрийман. Жестът му може да се види на 36-та минута от видеото:

Вицепремиерът и лидер на ВМРО коментира в телевизионното предаване “Денят на живо” от вторник (15 октомври), че продължава да го “озадачава поведението на някои съдии, включително на шефа на съдиите Лозан Панов”.
Не можеш да ми говориш за правила и морал и да призоваваш съда по-бързо да реши случая и да го пуска. Това нормално ли е? За какво правораздаване говорим. Хелзинският комитет и Съюзът на съдиите играят комбина. Имаше ли становище от заместник-шефа на затвора, че лицето не се е поправило и не заслужава да бъде предсрочно освободен. И какво излезе един, хулиган излезе и показа среден пръст и каза това е поздрав за зам.-директора и го спомена по име“, възмути се Каракачанов, пише Mediapool.
Проявата на Каракачанов бе “уловена” и разпространена от вече бившия шоумен Слави Трифонов.
Емил Кошлуков, като програмен директор, показа среден пръст по БНТ и след това беше избран за генерален директор на БНТ. Красимир Каракачанов, като вицепремиер, показа среден пръст по Канал 3. Да очакваме ли да стане премиер? Но така или иначе, показването на среден пръст по телевизията от хора, които имат и искат власт, вече се е превърнало в нещо нормално“, написа Трифонов в официалната си страница във “Фейсбук”.

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Вижте още
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар