Самотен баща осиновил момиче със синдром на Даун, отхвърлено от 20 други семейства

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Малката Алба има труден живот, още от момента, в който се ражда. Майката първо се отказва от детето си, а после то е отхвърлено от още 20 потенциални семейства за осиновяване. Причината е, че тя страда от Синдром на Даун.

 

Красивият завършек се появява заради мъж на име Лука Трапанезе от Италия. Той преминава през тежки предизвикателства, за да осинови Алба. Той е самотен мъж и е много трудно да получи разрешение. За него правят изключение, защото се оказва страхотен човек. Лука дори пише книга, в която разказва колко е трудно  и през какво е преминал, за да успее да се нарече татко на Алба.

Лука се е събрал с Алба, когато тя е на само 13 дни.

И за тези само 13 дни, 20 семейства, може би повече, се отказват, именно заради състоянието на момиченцето.

Мъжът обаче е прекарал много време от професионалния си опит в центрове за грижа за хора със специални потребности и нужди. Винаги е искал да стане татко. И заради това решава да се опита, въпреки че няма партньор до себе си. Не се отказал и за миг от идеята да осинови Алба.

Той е причината детето вече да има възможност за нормално бъдеще. Алба обича да игра и да танцува. Въпреки това, от което страда, тя истински се наслаждава да общува с други хора.

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар