Само „диагоналката“ му липсва на Асен Блатечки, за да е напълно завършен образа му – Лайфстайл

Главните новини
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Само “диагоналката” му липсва на Асен Блатечки, за да е напълно завършен образа му на 60-годишен чичка. Довчерашният секссимвол на българското кино вече трудно може да бъде свързан с думата “секс”, а символ би могъл да бъде на вестник “Трета възраст”, гъбаркат го зевзеци в мрежата.

В действителност Блатечки доста се е занемерил през последната година, забеляза Интриги.бг. Косата му е побеляла и вместо да прикрие посребрелите коси, той е влошил положението, пускайки си прошарена брада. Годините са си казали думата, прорязвайки лицето му в дълбоки бръчки. Клепачите му са паднали, правейки очите му малки и присвити, в следствие на възрастта.

Още по-сериозно е положението във физиката. Актьорът си отглежда наедряло бирено шкембе – доста неприятна гледка за жените.

Близки до 52-годишния Блатечки също признават, че е занемарил визията си и отдават това на новата половинка в живота му – Елеонора Янакиева. “И той като повечето мъже, които имат сериозна връзка, е спрял да се поддържа, защото вече няма кой да ги избира”, коментират негови колеги от театъра.

За сметка на това пък новата жена до него е изключително красива и видимо полага доста грижи за визията си. Ели тренира, има перфектно тяло и плочки на корема, прикрива бръчките с ботокс и редовно се подлага на козметични процедури. И никак не й подхожда чичка с диагоналка…

Източник: inews.bg


Коментари

Коментара

There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар