Само зависими и наплащени са гласували за ГЕРБ! Вижте данните

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Ако се чудите какви хора гласуват за ГЕРБ, то ние от informiran.net веднага ще ви дадем отговора: РОБИ! Не ни вярвате?!

Вижте цифрите:

 

ГЕРБ спечелиха изборите с малко над 26 % подкрепа. Но вижте как гласуваха българите в чужбина. На тези избори 168 хил. български емигранти в САЩ и Западна Европа са пуснали гласа си за предпочитаната партия и едва 8.66 % от тях са гласували за коалицията „ГЕРБ-СДС“.

Какъв извод можем да направим: Докато в България си имаме една 700-хилядна държавна и общинска администрация, пряко и тежко зависима от властта на Хунтата и силно заинтересована Борисов още 100 години да е премиер. Докато в България има над 300 хил. работници и служители във фирми, близки до ГЕРБ, които за да не изгубят работата си, ще гласуват за Борисов, дори същият да убие публично човек… То онези 2.5 млн. наши сънародници в чужбина нямат подобна зависимост.

 

Не твърдим нито че бг. емигрантите са свободни (в западните държави, в които живеят, те робуват на други икономически условия и господари), не твърдим и че са по умни от българите в родината. 30.75 % от българите в чужбина са гласували за Слави и „Има такъв народ“, а такъв един избор не говори за кой знае колко висш интелект. Те са точно толкова образовани и умни, колкото и българите в родината.

Но ние твърдим, че бг. емигрантите не са зависими от хунтата ГЕРБ и са гласували свободно, по съвест, според образованието и интелекта си. И резултатът е красноречив: От гласувалите общо 168 хил. българи в чужбина, само 14 725 (8.66 %) души са пуснали гласа си за Борисов. Което се равнява на 1 от 12 избиратели, отишли до урните. Приблизително толкова са гласували и за партията на другия „герой на прехода“, мутра и бизнесмен с тъмно минало- хазартния бос Васил Божков и неговата БНО, която е събрала 8 948 гласа, или 5.26 % от всички гласували емигранти.

26 % в България срещу 8.66 % сред бг. емигрантите. Съотношение 3:1. Защо в чужбина Борисов е три пъти по-малко популярен, отколкото у нас?!

При 700- хилядна калинкизирана администрация, на тези избори ГЕРБ събра 650 хил. гласа. Цифрите показват безпощадно: Хунтата ГЕРБ се крепи на гласовете на РОБИ, които надали обичат господаря си, но гласуват за него, защото падне ли, клиентелисткото срутище ще погребе и тях.

Това е жалката истина за нашия народ.

Пею Благов, Skandalno.net

 

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар