Само за няколко часа над 1300 души вече са проявили интерес към играта за спечелване на смарт часовници срещу ваксини – Здраве

Главните новини
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Само за няколко часа над 1300 души вече са проявили интерес към играта за спечелване на смарт часовници, след като се ваксинират, похвалиха се от Министерството на здравеопазването на страницата си във Facebook.

Кампанията е за насърчаване на ваксинацията срещу COVID-19. Тя ще продължи един месец – до 31 октомври 2021 година. Съобщението, което насърчава потребителите да се ваксинират срещу COVID-19, ще бъде изпратено на мобилните абонати на трите телекома, без значение какъв е техният ваксинационен статус към момента на изпращането му. То ще гласи: „Ваксините срещу COVID-19 спасяват живот! Имунизирай се до 31.10.2021 г. и участвай за един от 102 смарт часовника“.

В нея могат да участват лица над 12 г., които са се ваксинирали срещу COVID-19 в периода от 30.09.2021 г. до 31.10.2021 г., без значение дали имунизационният цикъл е завършен. Всеки желаещ да участва в играта гражданин, отговарящ на условията, може да се регистрира на сайта coronavirus.bg, следвайки указанията.

Източник: inews.bg

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар