Русия финансира нова унгарска АЕЦ въпреки санкциите. Путин подписа

Само луди и невежи могат да мислят, че ще победят Русия

Свят
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

С голямо удивление разбирам, че американският военен аналитичен център RAND е много изненадан, че не са успели да пробият Русия никъде, нито на фронта, нито в държавата, нито в икономиката.

 

Въпреки многовекторната едновременна атака и въпреки огромните пари, които наляха в прозападната руска клика, която трябваше да предаде Русия отвътре и задължително трябваше да поднесе главата на Путин на Сорос.

 

Последните анализи на RAND показват не само унищожаващо унизително огорчение, че изобщо не успяха, но и задънената улица, в която се озоваха. Аз тук пак ще кажа моето мнение – Задънената улица, в която Владимир Путин ги вкара всичките и ги заглави там и сега мърдане няма!

 

Имам сега да кажа две неща. Първо.

 

 

В Украйна САЩ/НАТО са в капан. Не просто капан, това е влизане в ситуация, в която за пръв път в историята на ДД не знаят как и не могат да излязат. Без да се усетят, че това става и със сигурност без да го искат, подкрепяйки толкова дълбоко Украйна, те влязоха в путиновия капан почти целите. И сега не могат да излязат, освен ако не признаят поражение пред Путин и не приемат неговите условия или ако не започнат открита война с Русия, която ще загубят и те го знаят много добре. Това е положението. И оттук правя второто си заявление. Понеже от домашните на RAND става ясно, че НАТО/САЩ търсят как да излязат от ситуацията, то едно от протренираните решения е не открита война, но случайна ескалация и то по възможност извършена от друг народ.

 

Ето защо им е нужен Източния фланг, ето защо в него и България е особено нужна, да не кажа най-нужна. Ето защо предадохме, със съдействието на Възраждане, командването на българската армия с чужди командни центрове. Източният фланг ще бъде основната ударна група не за открито воюване с Русия чрез Украйна.

 

Източният фланг ще бъде необходимата логистика за “случаен” не американски провокативен безкраен ресурс от възможности за ескалация на конфликта, за да могат да се измъкнат от капана.

 

И в плановете, които си правят, им трябва или да загине случайно американски войник от Източния фланг, или още по-добре, войник от някоя нация от Източния фланг да порази достатъчно сериозна руска цел, за да предизвика отговор. Ето затова е нужно “укрепването” тук. И България има своето изключително важно място в този план, защото тя единствена от всичкия Източен фланг има русофилски народ.

 

Ако успеят да ескалират чрез нас, то това ще е план максимум! Ние сме примамката. Как ще се развие ситуацията, ще видим. Но две неща са сигурни.

 

В Украйна Западът е в капан и няма излизане. Източна Европа чрез НАТО ще бъде използвана за опит за излизане. Според мен нямат никакъв шанс, никога не са имали. Само луди и невежи могат да мислят, че ще победят Русия.

 

Но понеже познавам подмолността и злобата им, смятам, че са много опасни и играта е изключително тревожна.


Коментари

Коментара

There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар