Сандал! Изтече запис на Боко, Доган и Герджиков: Правим те президент, аз ставам служебен премиер, и ги разкатавам всички

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Супер скандален запис на разговор между ректора на СУ Анастас Герджиков, Бойко Борисов и Ахмед Доган, изтече в Мрежата.Тъй като има определени маркери (пиукване през няколко минути), това навежда на мисълта, че записът е направен от ДАНС, и че вероятно едно от трите лица е било официално подслушвано.

Не е ясно как записът е изтекъл, но може би не е станало без санкцията на Президента Радев – в момента основен противник на олигархичното статукво ГЕРБ-ДПС. От флашката става ясно, че Доган и Борисов са съюзници, и основната им цел сега е да бъде свален Радев. А след това Герджиков да върне Борисов под формата на служебен премиер, който ще организира и фалшифицира нови избори. После – познатото – редовен Борисов-4, за още 4 години. Но да не ви преразказваме, ето стенограма на записа 1:1:

АД: Радев много си повярва. 3 месеца служебен кабинет, и се помисли за всесилен. Но ще му потънат гемиите скоро…

ББ: Един пълен глупак, дано не ни подслушват, пълен тъпанар и идиот, ще прецака всичко, дето съм направил. Само да взема пак властта, ще го вкарам в затвора – и него, и Славчо, и Мая, а юпито Кирил Петков ще го сложа да ми лъска обувките на входа на Бояна…

АД: Не се нервирай толкова, Бойко, ще се оправим. И през по-трудни моменти сме минали, трябва спокойствие. После ще върнем и теб, и Делян – всички. Сега да се съсредоточим върху изборите. Твърдо нашият човек има 40% – нашите гласове. Това Карадайъ ще стане за смях. Той си мисли, че вярно е кандидат на ДПС. Всичко ще иде за професора, а аз ще мога да се отърва от Мустафа – като провален лидер.

АГ: Благодаря, г-н Доган. Ще бъда истинските президент на Европейска България, с ваша помощ… Трябва да сложим край на русофилските улитания на Радев. Той ще ни извади от НАТО и ЕС…

ББ: Ще ни извади на куково лято. Аз ще го извадя от Бояна, и ще го пратя да копа картофи край пистата за Ф-16. Правиме те президент, аз ставам служебен премиер, и ги разкатавам всички.

АД: Да, има си нужда от солиден служебен премиер, защото Рашков ни открадна 10% от гласовете. Никой циганин не гласува, а преди бяха за нас.

ББ: Пълен тъпанар, нали, и той. Тия мангалите като не гласуват, не гласуват и за тях. Поне да ги бяха взели я за БСП, я за Слави. А те ги изпъдиха от училищата и свалиха избирателната активност. Стана ли премиер, връщаме ги веднага тия гласове където трябва.

АД: Излагаме се и пред Европа с тази ниска активност. Смешни ставаме. Трябва да върнем циганите. ББ: Ясно е как. Парламентарните избори нямат значение. Ако вземем президентските, и Радев падне, всичко ще се разпадне. Никаква коалиция няма да направят, а Христо Иванов и Мая ще притичат да ми се молят. Правим нови избори, и ги размазваме. Гешев е бесен, само това чака…

АД: Да, Гешев е верен и достоен човек, държи на думата си, не ни предаде, както направиха много други.

ББ: Аз предателите ще ги хвана, преди Радев и Кирчо. Мамицата им ще ****…

АД: По-спокойно, Бойче, всичко ще се нареди, само спокойно го давай…


Това е откъсът, има известни шумове в записа, който можете да намерите из Мрежата…

 

източник: 4udoslav.writeas.com

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар