Сашо Диков: В типично мутренски, СИК-аджийски стил, Борисов заплаши хората

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Докато Иван Гешев все още е главен прокурор, премиерът в оставка Бойко Борисов може да бъде спокоен. Това мнение изрази журналистът Сашо Диков в студиото на предаването “Делници” по “Евроком”.

“Това, което могат да му направят (на Борисов – бел.ред.) най-много, е да го арестуват за 24 часа, на 25-я да го освободят и да го направят герой, освен ако няма прокурорско задържане. Могат да го задържат максимум за 72 часа”, разви тезата си Диков. Според него именно подкрепата на Гешев е причината Борисов да твърди, че няма нужда от депутатски имунитет.

“По време на представяне на “Ку-ку” правителството си, както аз го наричам, той в типично мутренски, СИК-аджийски стил, просто заплаши хората”, каза още Сашо Диков.

Повод за твърдението му са следните думи на премиера в оставка: “Аз всеки ден така задържам хората на ГЕРБ да не отидат пред парламента, депутатите като ги обиждат… Те не стига, че нашите биват обиждани, мачкани и тормозени, а и те ги псуват. ”

 

 

Сашо Диков коментира допълнително думите на Борисов: “Няма да се учудя на всякакви крайности в стремежа му на всяка цена и с всякакви средства на запази властта”.

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар