Сашо Диков роптае: Защо може с куче, а не с внуче?

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Сашо Диков е гневен на началника на Оперативния щаб за борба с коронавируса ген. Венцислав Мутафчийски заради категоричната забрана да разхожда внучето си Александър в парка. Стажанта, който кара своята 68-а година, намира за крайно несправедливо ограниченията за хората в трета възраст и недоволства, че собствениците на кучета са с повече права от него.

За да се ожали от неправдата, Сашо Диков изпрати „нашата идеална, страхотна репортерка Злати” на следобедната пресконференция на ген. Мутафчийски, за да предаде въпроса му до „секссимвола от ВМА”: „Защо с куче може, а с внуче не в парка?”.

Генерал Мутафчийски обаче не вникна в драмата, а предположи: „Това е шега, Сашо Диков обича да се шегува?”. Злати му даде шанс: „Добре де, малките деца не се ли нуждаят от разходки?”, но получи дипломатичен отказ: „Нуждаят се, но това коронавируса не го разбира”.

От студиото си полетия със студен душ Сашо Диков истински се възмути от странната според него ситуация. „Не мога да си обясня това!? Как е възможно с куче да мога да отида да се разходя в парка, а с внуче да не мога? Ще продължавам да питам и генерал Мутафчийски, и Бойко Борисов”, закани се водещия на „Евродиков”.

Внучето на Сашо Диков, което носи името на популярния журналист, се роди преди по-малко от година – на 22 април 2019. Малкия Сашко обаче стана звезда още от раждането си благодарение на звездното си семейство. Майка му Петя Дикова го водеше по театри, татко му Илиян Любомиров го заведе да гласува, гордата баба Аня Пенчева също допринесе за славата му. Заради мерките срещу коронавирус епидемията обаче бебето е държано далеч от Сашо Диков.

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар