Ахмед Доган

САЩ върнаха Доган, Сглобката си отива!

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

ДПС е най-проамериканската партия у нас. Неслучайно в Ню Йорк държавният секретар на САЩ Джеймс Бейкър пита вуйчото на Васил Терзиев Петър Младенов преди 34 години какво ще направи България, за да преустанови решаването на Турския въпрос чрез т.н. „Възродителен процес“. И Бай Тошо си отиде точно заради тази глупост, свален съгласувано с Кремъл и Белия дом. Доган е директно човекът на Департамента в България.

Доган е лидер на българските турци през последния половин век. А те заедно с косоварите и албанците са флагманът на амеркиканските интереси на Балканите. Доган е много повече от партиен лидер. Той е последният действащ и жив архитект на Прехода. Ахмед Доган носи отговорност за появата на Иван Костов, Царя и Бойко Борисов в българската политика. Доган е шефът. Заради Сокола и малките мишелови Кирил Петков и Христо Иванов натопиха човките във властта.

Сглобката вече е безполезна, защото Кирил Петков и Асен Василев не оправдаха очакванията нито по отношение на Украйна, нито за Лукойл и Газпром. Заради тях българите намразиха САЩ и неговото Посолоство. А това вече е вредно за нашите отвъдокеански приятели.

Сега САЩ задействаха мощния си лост с Доган и Сглобката започва да виси във въздуха със страшна сила, ако не се преформатира и не редуцира преяждането с власт на ПеПетата в лицето на Кирил Петков и Асен Василев. Куцото управление не може да продължава по стария начин. Резулатите от местните избори го показаха. Ахмед Доган е хайлевъл играч на Държавния департамент и може „насила“ да е върнат от американците в оперативната игра.

След седмица ще стане ясно, че Сглобката трябва да стане истинска Коалиция с министри и отговорност от ГЕРБ и ДПС или ще има ново развъртане на рулетката с мандатите.


Коментари

Коментара

There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар