САЩ започват да изискват от Киев промяна на военните цели и прекратяване на огъня

Свят
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

САЩ започват да изискват от Украйна да промени военните си цели и да сключи примирие с Москва. Това казва украинският политолог Вадим Карасьов, пише „Правда“.

„Да разчита Джо Байдън да бъде преизбран за втори президентски мандат на фона на засилване на военните действия без да има военен успех – няма как да стане. А и няма никакви гаранции за освобождаването на загубените територии, както и за връщането на Крим. Също така нараства скептицизмът по отношение на такива военни цели. Американците казват, че отдавна са препоръчали на Киев да смекчи военно-политическите цели на кампанията“, казва анализаторът.

След като се разочароват от ръководството на Укайна, САЩ ще започнат да убеждават киевските власти да сключат мир, тъй като американският данъкоплатец ще се запита защо трябва страната му да харчи 40 млрд. долара, ако няма успехи на фронта.

„Вашингтон трябва да завърши тази авантюра до края на годината, за да може да каже, че Киев и Белият дом са спечелили и че Руската федерация е отслабена, и така да излезе победител в конфликта“, обобщава Карасьов.


Коментари

Коментара

There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар