Сблъсък Радев-Герджиков нямаше. И двамата се опитаха да не кажат нещата докрай

Главните новини
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Какво се случи до този час? 

Отлагат ремонти на училища и детски градини, за да има пари за тестване на ученици до края на годината. От МОН обявиха, че ведомството отпусне близо 13 милиона лева от своя бюджет на здравното министерство, за да купи то тестове за учениците от 1 до 12 клас. За целта просветното министерство отлага някои ремонтни и инвестиционни дейности в училища и детски градини, планувани за догодина. Средствата ще стигнат за тестване на всички ученици до края на годината.

Дебатът между Румен Радев и проф. Анастас Герджиков по БНТ снощи е започнал в условия на провокация с Fake News за Турция, твърди политологът Антоний Гълъбов. Още от коментара му очаквайте във вечерните Podcast новини. 

Ще чуете и мнението на преподавателя по телевизионна култура в Софийския университет доц. Жана Попова. Според нея и двамата участници в снощния дебат се опитаха да не кажат всичко докрай, което не е в тяхна полза, а сблъсък на мнения нямаше. 

Заради допинг скандал наши тежкоатлети може да се окажат с медали от шампионати, играни преди години. 

Аржентинка сама се преоби с вируса ХИВ, без медикаменти или лечение. Значи ли това, че ще се намери начин за ефективно лечение на заразените с вируса?

Източник: dir.bg

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар