Сбогом, ГЕРБ! Евродепутати питат за снимките от спалнята на Бойко

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Нокаутиращ удар в сурата на ГЕРБ! Евродепутати най-сетне се сетиха да попита за снимките от спалнята на Бойко Борисов, на които се виждат няколко стотин хиляди евро в пачки по 500, златни кюлчета и пистолет!

„В медиите се появиха конкретни снимки и бяхме изненадани, че няма последващи действия. Става въпрос за известните снимки от спалнята на бившия премиер Бойко Борисов“. Това заяви по време на посещението си в България ръководителката на групата от Комисията по граждански свободи в Европейския парламент Софи инт’Велд (Нидерландия).

Тя допълни, че главният прокурор Иван Гешев отговорил, че не знае къде се намира случаят в процеса на производството. Този отговори на обвинител номер 1 у нас изненадал представителите на  Комисията по граждански свободи, правосъдие и вътрешни работи. 

Това прави ситуацията твърде сериозна, коментира от своя страна Софи Инт’Велд. 

„На хартия всичко изглежда добре, но ЕК извършваше повърхностно своите проверки и затова от ЕП я призовахме да ги засили“, коментира ръководителката на групата по време на брифинг в Дома на Европа днес.

Делегацията включваше представители на всички политически групи. В София те се срещнаха с президента Румен Радев, главния прокурор Иван Гешев, министри, журналисти, неправителствени организации и с омбудсмана. 

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар