Светкавична реакция! Готвят уволнения заради скандалния купон в деня на траур

Главните новини
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Така нареченият семинар на държавни служители от Шумен, който се проведе точно в деня на национален траур, няма да се размине без последствия. Министърът на земеделието и горите в оставка Десислава Танева заяви, че организаторът на събитие ще бъде отстранен от поста си.

“Въпросният директор на Районната дирекция на горите в Шумен ще бъде отстранен, както и всички останали, които са участвали в организацията на коледното празненството. Не съм знаела по никакъв начин за това празненство. Няма и как да знам, но с премиера Борисов обсъдихме, че организаторите ще бъдат отстранени”, заяви Танева пред bTV.

Междувременно директорът на общинското предприятие “Туризъм публични прояви и атракции” в Шумен Ваня Стоянова се защити, че събирането миналата вечер не е било празненство, а семинат. Мероприятието е било планирано отдавна и нямало как да бъде отменено.

Припомняме, че представителите на няколко регионални дирекции по горите, на природни паркове и Общинското предприятие “Туризъм публични прояви и атракции” на Шумен си организираха тържество в деня, който беше обявен за национален траур. Те се събраха на скандален семинар, който обаче започнал с минута мълчание в памет на жертвите от Хитрино.

Източник: inews.bg

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар