Светлана Гущерова бясна на свекър си, че не ще и да чуе за внучетата си – Лайфстайл

Главните новини
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

“Какъв дядо е? Гледа чуждо внуче и не обръща внимание на собствените си”, ядосва се Светлана Гущерова на свекъра си Добромир Гущеров.

Според бившата плеймейтка той не се интересува от собствените си четири внучета, а отглежда това на втората си жена Диана.

“Какъв дядо е? Нищо не им е купил и на четиримата, а носят неговата кръв. Настоящата му жена го е настроила против мъжа ми Християн и те двамата не контактуват. Бива ли така?”, възмущава се Светлана.

Според нея бизнесменът е виждал само първото им дете – момичето Анелия-Добромира. “След това обаче отношенията ни се промениха, като се разбра, че второто дете, с което съм бременна, е момче. Най-вероятно Диана, жената до свекър ми, се е притеснила да не би на сина ми да му се припишат имоти, които според нея ѝ принадлежат”, смята Гущерова.

“Тя се оказа хитра и алчна жена, която настрои един баща срещу сина му и внуците. Хайде мен, ако иска да ме уважава, но детето си и внуците? Не сме взели и стотинка от свекър ми”, категорично заявява Гущерова в интервю, пише България Днес.

Мъжът до нея и баща на четирите ѝ деца – Христиан, е приел, че баща му не се интересува от него. “Но е много тъжен, нормално е”, казва още Светлана. По думите ѝ двамата с мъжа ѝ не дължат пари на хора, а Христиан не е нито комарджия, нито алкохолик.

“Сега си строим нова резиденция, в предишната витаеше духът на умрял мъж, който често притесняваше децата ми”, вярва бизнесдамата. 

Колкото до бившия приятел на семейството – бореца Кирил Терзиев, с когото в момента се съдят, Светлана е категорична, че не я е страх от него, но е притеснена за децата си. “По-голямата Ани не иска да излиза, стресирана е и смята, че бате Киро отново ще ме набие. Ще я заведа на психолог”, казва Светлана.

Припомняме, че на 3 юни плеймейтката обяви, че е станала жертва на брутална агресия пред децата си от страна на бореца и бронзов медалист от олимпиадата в Пекин – Кирил Терзиев. Той се кълне, че Гущерови му дължат много пари и не е удрял Светлана, но запис от инцидента показва как той се пресяга и хваща жената за косата, след което блъска лицето ѝ във вратата на колата.

 

Източник: inews.bg


Коментари

Коментара

There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар