Светлана Гущерова иска бг политиците да са с чипове в мозъка – Лайфстайл

Главните новини
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Нашите политици със сигурност е необходимо да си сменят “чипа” в главите.”

Това категорично заяви пред “България Днес” Светлана Гущерова по повод новата идея на Илон Мъск да търси доброволци за поставяне на мозъчни чипове.

Мъск търси доброволци до им чипира мозъка

“Няма да жертвам живота си за някакъв опит. Много е опасно, слагаш си нещо в главата. Колкото и пари да ми предлагат, това означава да съсипя живота си. Най-вероятно Илон Мъск ще предложи възнаграждение на доброволците и това е ненапразно, защото със сигурност знае, че нещо може да им се случи”, сподели Светлана.

Тайните на Гущеровица: 10 неща, които не знаем за бившата плеймейтка

 

Гущерова иска политиците да си сменят

Снимка: Инстаграм

Компанията за мозъчни чипове на Мъск “Нюралинг” е в търсене на трима доброволци за оценка на свое устройство за имплантиране в мозъка. Проучването ще отнеме няколко години, а милиардерът първоначално е поискал да включи 10 души в програмата.

“Много хора в България биха се навили, особено ако е за пари. Голяма част от българите ще се съгласят, щом ще им се плаща”, коментира още Гущерова.

Зрелищен фалит! Християн Гущеров профукал със Светлана и на комар милиони, бил отвлечен от Вальо Бореца за дългове?

На противоположно мнение е друга известна красавица – моделката Катрин Вачева. Тя смята, че у нас гражданите са доста тесногръди и не биха се включили в нестандартния опит.

Вачева смята, че хората у нас са прекалено тесногръди

Снимка: Инстаграм

“Българинът е много мнителен за всичко. И като цяло всеки здравомислещ човек ще е против. На Запад хората са по-отворени на всякакъв вид новости, изобретения и т.н. Много вярват на тези личности с голям финансов капитал, а в Европа хората са по-затворени и по-наплашени и не биха са осмелили дори и за пари. Може би само в някои много бедни държави”, коментира Вачева.

Менте красота: Ето кои бг звезди са с най-много тунинг и силикон

Манекенката е категорична, че не би се включила в такъв експеримент, а на Мъск му се дава прекалено много власт.

“Нормален човек никога не би се съгласил. Има много луди хора, които биха се подложили на такова нещо, но лично аз – никога. Прекалено голяма власт се дава на Мъск. Това са експерименти с живи същества все пак”, заяви още Катрин Вачева.

Актьорът Китодар Тодоров също изказа мнение по темата. Той би се включил в подобен опит само ако това ще подобри здравето му.

Младежкото жури на “Златна роза” с безапелационна награда: “Добрият шофьор”!

“Хората често експериментират със себе си и със сигурност ще има желаещи. Трябва да има повече информация за същността на устройството, което ще се изследва. Дали е за добро или лошо, времето ще покаже” , коментира пред “България Днес” актьорът.

Източник: inews.bg


Коментари

Коментара

There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар