Световната банда разделя България в полза на Ердоган

България, Турция
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Световната банка отново пое инициативата за разделяне на България на райони. Тя се опитва да разпарчетоса страната ни.

Това заяви пред Фрогнюз Светозар Филипов, наследник на екзарх Антим I.

Тази идея е от 2013 г. Специално за разделянето на България на райони в Брюксел бяха Красимир Премянов и Първанов. Там обсъждаха възможността да се формира у нас еврорегион Тракия.

Инициативата на Световната банка съвпадна с речите на Ердоган, че Търговище и Варна са турски територии. Обществото настръхна от това изказване тогава, а тогавашният президент Росен Плевнелиев не взе никакво отношение по въпроса. Правителството също замълча.

Съвпадането на инициативата на Световната банка с речите на Ердоган създава впечатление, че районирането на страната ни се прави в интерес на Турция.

Кому е нужно това разделяне на България? С какво ще подобри живота на българина? Патриотите бяха категорично против еврорайонирането на страната ни. Сега защо мълчат?

Дали целта на Световната банка и на Ердоган е геноцид на българския народ? Това лесно може да стане чрез здравеопазването, чрез миграцията, чрез лошото образование…, посочва Светозар Филипов.

Припомняме, че новата министърка на благоустройството Петя Аврамова обяви, че в Закона за регионалното развитие се предвижда да бъдат определени градове, в които да се осъществяват функции по планиране, програмиране, ресурсно осигуряване, наблюдение и оценка на регионалното развитие. Това е един от акцентите в подготвения проект за изменение на Закона за регионалното развитие. С него се предлага нов териториален обхват и вариант с четири района – Дунавски, Черноморски, Югозападен и Тракийско-Родопски район.

Коментари

Коментара


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар