Светослав Витков почти се сби с опонент в

Светослав Витков почти се сби с опонент в „Панорама“

Главните новини
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Предизборният дебат в „Панорама“ тази вечер предложи неочаквани сцени за зрителите на БНТ. Вместо политически, сблъсъкът ескалира физически и в студиото се стигна почти до бой.

Искрата пламна, когато Светослав Витков от „Глас народен“ влезе в спор с главния секретар на „Българска Социалдемокрация – Евролевица“ Димитър Митев. След няколко по-остри реплики той се изправи, отиде до опонента си, потупа го силно по рамото и го призова да премерят сили пред студиото.Наложи се водещият Бойко Василев да застане между двамата и на няколко пъти да призове Витков да се оттегли. 


„Комунист никога няма да стана като теб и Сашо Томов“, провикна се Витков към Митев и обяви, че е бил обиден на „чалга певец“.

Въпреки опитите и на Бойко Василев, и на останалите присъстващи, да успокоят напрежението, се стигна до ново спречкване, след което Витков напусна студиото със закана към Митев, че ще го чака отвън. 

Въпреки инцидента предаването не бе прекъснато и продължи с останалите участници Георги Неделчев от „Български съюз за директна демокрация“, Диман Георгиев от Консервативно Обединение на Десницата, Минчо Христов от „Движение на непартийните кандидати“, Венцислав Ангелов от „Народна партия Истината и само Истината“ и Боян Расате от „Български национален съюз“.

Източник: dir.bg

Коментари

Коментара

loading...There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар