Ваня Григорова

Светослав Трайков: Ако и вие ненавиждате умнокрасивитета, колкото мен, ако презирате “сглобката“ и искате да я видите ранена в сърцето гласувайте за Ваня Григорова!

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Приятели, в неделя аз отивам и пускам ХАРТИЕНА бюлетина за Vanya Grigorova с №86!

Ако и вие ненавиждате умнокрасивитета, колкото мен, ако презирате “сглобката“ и искате да я видите ранена в сърцето, ще направите същото.
Тук вече дори няма значение дали харесвате и колко харесвате Григорова. Значение има само това да се даде червен картон на цялата либерастка измет, като се забие кинжал там, където най-много ще я боли… в София.

Ако все още не сте мотивирани да гласувате за Григорова, само си представете неистовия вой на жълтопаветния планктон след нейната победа. Представете си как мазният милионер, на който всичките му роднини са от Държавна сигурност губи ПЕТ милиона от личното си състояние, които изля в смешната си, нелепа кампания и също така в гушите на „любимите“ ни Кирчо, Кокорчо и всички останали от гнусното им котило.

Представете си удоволствието от това да ги видите отчаяни, бесни, пикаещи газ, ридаещи, проклинащи целия свят и псуващи Ганя, Митрофанова, Путин, Тръмп, Ким Чен Ун, Си Дзин Пин, Хамас, Боко Тиквата, ДПС, ДАНС, ЦИК, НОИ, НАП, Президента, глобалното затопляне, извънземните и всеки друг, който не кара тротинетка, не пие био соево лате макиато, не яде мус от чиримоя с годжи бери, деликатно деглазиран и плейтван с драгон фрут, кейл и дийп от шалот и маракуя, не ходи на София Прайд и не си е сменил поне три пъти пола за последните две години.

Представете си ги!
Още ли не сте мотивирани?
Ето, че вече сте!


Коментари

Коментара

There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар