Свещеници: Ще благославяме всеки работодател, дал Великденска заплата

Великден
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Утвърдената в православна Гърция, практика работодателите да дават Великденска заплата,макар и плахо навлиза , като традиция и в България.

Все още работодателите, които показват щедрост у нас дават определена сума като надбавка към заплатата на работниците и служителите в фирмите,в които тази православна традиция прохожда.

Все още не сме осведомени да е давана цяла заплата ,като проява на християнска щедрост от страна на българските работодатели.

Православната църква и нейният Богочовек Исус Христос,смятат трупането на огромно богатство за нечистива дейност и смятат,че тези които го притежават трябва рационално да го споделят с онези християни , които са в материална нужда и безизходица.

Свешениците от Българската православна църква са готови да отслужват специална благословия към личността и семейството на всеки по заможен православен християнин ,споделил излишното си благополучие с ближни свои, имащи нужда от финансово и материално подпомагане в тежките си моменти от житейския си път!

Далеч сме от мисълта,че управляваната от безродни политици България.

Ще започне , като в съседна православна Гърция, да дава официално великденска заплата и пенсия на своите трудещи се и пенсионери,но заразителния пример на хрустиянско споделяне на благополучието с ближния в нужда ,ще заразява все повече работодателите в България.

podoko.eu

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Вижте още
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар