Свидетели сме на нещо невиждано и нечувано! ГЕРБ – СДС все още нямат кандидатска двойка за президент и вицето му, но се регистрираха в ЦИК като коалиция

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Свидетели сме на нещо невиждано и нечувано! ГЕРБ – СДС все още нямат кандидатска двойка за президент и вицето му, но се регистрираха в ЦИК като коалиция.

До късна доба тази нощ обаче, низовите (?!) организации на шайката ще мъдруват кои да са мераклиите за президент и вице, защото ГЕРБ – СДС е демократина формация и там няма вождове, главатари и началници, а широката членска маса решава коя да е магарешката двойка, която ще тегли каруцата.

Някога беше лесно – Глватаря казваше, че ще изберем за държавен глава което и да е отпосочените от него магарета. Сега не е така. Шайката решава кои да са магаретата. Защото и ГЕРБ, и СДС представляват най-демократичната и прогресивна част не само от българското население, ами и на цялото човечество и демократичната общност.

Иначе е много забавно и интересно, това, което ни разправят. Бих скал поне за миг да надзърна и да се потопя в атмосферата на едно партийно събрание на ГЕРБ и да видя как низовите членове на шайката се надпреварват да предлагат имена на достйни за президентския пост българи.

Любо Кольовски

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар