Свидетел на плажа в Китен разказа за ужаса с удавеното дете – България

Главните новини
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

В късния следобед вчера, на плаж “Атлиман” в Китен, две сестри влизат в морето и течението ги повлича. 10-годишното момиченце е спасено, но 16-годишната му сестра така и не успяват да я извадят от водите. След час и половина акцията по издирването беше прекратена, а тази сутрин отново подновена.

Свитеделка, която по същото време е била на плажа в Китен, разказва в социалната мрежа за случилото се.

Мая Стоицева си спомня, че за секунди е станала суматоха и “целият плаж настръхва”. Тя отбелязва, че дълго време не е имало линейка, чакали я да дойде от Созопол и то след скандал по телефона.

Майката на момичето колабирала на плажа, а Мая отбелязва: “Не видях нито една работеща институция на плажа днес!”, като отбелязва, че: “нямаше подготвени екипи, които да търсят”.

“Във водата се хвърли един млад човек, който плака цял следобяд, че извадил едното момиче, но не могъл да извади сестра й”, разказва очевидката.

“Бях там, флагът беше жълт за съмнително море, спасителите не знаеха какво да правят, нямаше подготвени екипи да търсят във водата! Джет на гранична полиция ли – 20 минути във водата и приключи с обиколката…”, пише още Мая.

Ето и целия пост на Мая Стоицева

Източник: inews.bg

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар