стоян зайков

Свидетел на престрелката със “самубилия” се Чане: Чуха се 4 изстрела и всичко затихна!

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:
“Чуха се първо два поредни приглушени изстрела,  а след кратка пауза още два, един след друг, после всичко затихна”.

Това разказа пред TrafficNews жител на една от къщите в Долна баня, която се намира най-близо до мястото, където късно в сряда беше обкръжен издирвания за две убийства Стоян Зайков-Чане.

Минути след това бившият затворник беше намерен мъртъв с огнестрелна рана в гърдите. Според полицията по Зайков са отправяни само предупредителни изстрели и той сам е сложил край на живота си с пушка самоделка, 12 калибър.
Чане първи открил огън по полицията, но ответната стрелба не е имала за цел да го убие, обясни шефът на областната дирекция на МВР-София Николай Спасов тази сутрин.
“Категорично не е използвано оръжие и физическа сила срещу Зайков”, увери той по повод съмненията, че издирваният за две убийства в Костенец беглец сам си е теглил куршума, при това не в главата, а в тялото.
Чане е дошъл откъм реката и е тръгнал към полето в посока на Костенец, когато е бил обграден от повиканите барети. Лобното му място е на открито и на близо километър от съседния оловен завод, видя екипът на TrafficNews. 
Междувременно стана ясно, че утре ще бъде погребана бившата приятелка на Стоян – Милена Шишкова, за която полицията е сигурна, че е застреляна от него на 9 май.
“Докато издирваха Стоян, бяхме на квартира в Боровец и Пазарджик. Страхувахме се”, разказа майката на 38-годишната фризьорка. 
“Много лъжи се изприказваха за дъщеря ми, които нямат нищо общо с истината. Една от тях е, че двамата със Стоян са разделени от две години”, допълни тя.


Коментари

Коментара

There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар