Свиквайте! Полицаи смазват от бой без причина младо семейство! Утре с автомати и във вашия дом!

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Но не може да се очаква нищо друго от полиция, която дълго време имаше за министър шофьорът на Мето Илиенски. Не може да се очаква друго, когато още при назначаването на сегашния МВР министър – Христо Терзийски, Осман Октай коментира така:

 

Получил е заповед “Бийте ги!”

Не може министър-председателят ти Бойко Борисов да е доказана мутра и корумпе от космически мащаби, а да очакваш в Министерството на вътрешните работи да не са назначени на служба началници и подчинени по негов образ и подобие. Нали от там тръгна звездната му политическа кариера?

Не можеш да имаш главен прокурор с милиционерска глава на раменете си и да очакваш справедливост за обикновените хора. Спомняте ли си го този интелектуален титан – инструментът на Дявола Иван Гешев, който след обявяването на извънредното положение каза, че

трябва да се въведе и ВОЕННО положение?

Очевидно дори мутрите на власт тогава му скръцнаха със зъби та до военно положение не се стигна.

Вече цяла България научи за пребитото без причина младо семейство от столичния квартал “Левски”. Мрежата изригна от гняв! За отвратителната случка разказа майката на жената от младото семейство пред БТВ Десислава Крумова.

Влизат с бесен взлом през входа на блока, после разбиват яростно вратата на апартамента, където преди четири месеца има родилка със секцио. Смилат от бой съпруга, ритат младата майка. Няма легитимация на въоръжените до зъби униформени, няма заповед за обиск, нито за арест, че да имат правото да закопчават белезници, няма поискани лични документи от потърпевшите, които се чудят какво и защо им се случва. И чак като ги смилат от бой се сещат не за лични карти, а да попитат за имената им.

Толкова страшно е било, че младата майка възкликва:

“Майко, убиват ни!”

След време някакво тъпоумно началство се извинява по йезуитски: “Стават грешки!” Колко закона са погазени от униформените тъпаци преди “грешката” – заповеди за обиск или арест, легитимация, най-елементарното – да разбереш кой е срещу теб? Заслужават не просто уволнение и затвор! Преди това един як бой до посиране без никакви обяснения защо ги бият, а после да плащат от джоба си, а не пак от нашите данъци, до живот обезщетения.

Мрежата закипя от гняв! Защото е ясно – днес по грешка в квартал “Левски”, утре по “грешка” и на нашите врати!

В каква червива държава живеем! Ако ви нападнат, не дай Боже престъпници или при някакъв друг инцидент, на кой ще се обадите най-напред – на близки и приятели, или на българската полиция? Отговорът е очевиден. Това у нас дори не е диктатура! Това е

мракобесие от средновековен тип.

А вчера карикатурата Плевнелиев със присъщото си самочувствие се плюнчеше от екрана, че президентът Румен Радев тикал държавата ни към диктатура!

Боже, прибери ги някъде тези изроди, за да спрат да пречат на нормалните хора да живеят нормално! Има много, много за изриване в България!

#Оставка, мутри!

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар