Сглобката е събрана само на тема пари и страх от Магнитски

Свят
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Поредната безмислена идея на властта е предложението за премахването на таксите за образование. В момента нивото на образование е ниско. Това каза председателят на ПГ на ИТН Тошко Йорданов пред БНТ.

Като президент Радев има право да казва каквото си иска. Надявам се следващият му опит да е по-успешен от предните два. Сърбаме попарата на двамата, лансирани от него, Кирил Петков и Асен Василев. А Стефан Янев се появи незнайно защо. Иначе Радев има право да постъпи както иска, когато не е президент, коментира депутатът намека на президента, че трябва да се появи алтернатива.

Празна ниша пространството не търпи. В момента имаме криза на доверието и изключително лошо управление. То е безпринципно, неморално, нагло поведение, вредно за страната. Те създават политическа криза управляват цинично и нагло, посочи той по отношение на сглобката във властта.

Неморално и крадливо е управлението, евроатлантизмът им е прикритие за срамотийките, отсече Йорданов.

Зелената сделка унищожава икономиката на цели държави, защото под маската на зеленото се крият фотоволтаиците, които се изграждат от шепа близки до управлението хора, заяви той.

Сглобката е сглобена само на тема пари и от страх от Магнитски, а цялата мантра за зелена енергия опира до 4-5 фирми до ПП. Вътре най-малките пари са 300 млн., възмути се народният избраник от ИТН.

След голямото чистилище, през което минахме, всички, които не трябва да са при нас, не са при нас, именно защото не сме играли по свирката за финансови облаги. Плюсовете ни са неизмеримо много от това, отколкото минусите, заяви той. Хората при нас не са дошли за да влязат в някой регулатор, заяви той.

Не пропускайте теми като тази със срещата на Кирил Петков в хотела, както и Чаталджа гейт. Вие трябва да питате така, както снимахте апартаментите и асансьора на Цветан Цветанов. Там, пред блока му, стояха журналисти, а сега на ул. Чаталджа няма такива, изтъкна Тошко Йорданов, засягайки удара на журналистката Соня Колтуклиева, която разконспирира среща в лобито на гранд хотел София между Кирил Петков и Спас Русев. От видеото се видя как Петков щателно си записва на листче под диктовката на Русев.

Аферата за имота на Асен Василев на ул. “Чаталджа” също бе обект на редица публикации на ПИК. А националните телевизии, воглаве с БНТ мълчат като риби по казуса със странните покупки и продажби на имота.

Има термин журналистическо разследване, казвате информация, а не разследвания. Интересно какво си е водил на записки Кирил Петков на срещата в хотел София. Така работи БНТ, скара се на водещата Надя Обретенова Тошко Йорданов.


Коментари

Коментара

There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар