Пеевски Денков

Сглобката си поръчала поредната фалшива социология, за да подлъже наивниците, че едва ли не народът я иска на власт

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Сглобката си поръчала поредната фалшива социология, за да подлъже наивниците, че едва ли не народът я иска на власт.

Според “Маркет линкс”, придворна агенция, ГЕРБ водел с с 22%, а ППДБ имали 17%.

Да де, но не обясняват колко са казали, че ще гласуват. И съответно колко няма. Защо ли “Маркет линкс” не предоставя тези данни?

На последните избори излязоха около 30 процента от избирателите. Сега едва ли ще са повече. Тоест, тия 22% са поредната парлама, нещо от нищо.

39% не искали правителството да си ходи, но от друга страна правителството имало само 20%. Как става така? Статистика или стъкмистика?

Аз лично човек да харесва правителство и да не иска да си ходи, не познавам. Нито от ГЕРБ, нито от ППДБ, да не говорим от другите партии или от негласуващите.

Хората са масово отвратени, потресени, чувстват се излъгани от предателството на вождовете си, които ги измамиха, че няма да се коалират помежду си.

Говоря за нормалните хора, разбира се. Не за промитите мозъци от сектите, както и за купения електорат.

Това им остана на сглобката – сектите, клиентелата, купените гласове. Управляват с това критично малцинство и напук на волята на над 70% от българския народ.

Анкети като тези на “Маркет линкс” са алиби да не си хвърлят моментално оставката, както повелява моралът. Тези анкети са част от неолибералната пропаганда, която включва и манипулациите на тъй наречените “национални телевизии” БНТ, БТВ и Нова, изцяло подконтролни на правителството и неговите кукловоди.

Неслучайно проучването официално се води по поръчка на БТВ. БТВ, разбирай правителството, тя е одържавена телевизия.

Да не говорим, че нашата социология традиционно се проваля в изборна ситуация – достатъчно е да си припомним екзит половете от местните избори, които даваха гигантски процента за Васил Терзиев, а при паралелното преброяване всичко се обърна…

 

 

За кого работи “Маркет линкс”? За електората или за партокрацията, която плаща? Въпросът е риторичен. 


Коментари

Коментара

There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар