Сглобката с ново национално предателство – загробва ни с кредити и дългове заради корупционни кражби

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

България е единствената територия в света, която при 55 милиарда дългове, реален дефицит от 5% и вътрешен дълг от над 150 милиарда, си позволява лукса да подарява скъпоструващи индустриални активи за милиарди, да предплаща фалшиви доставки на ненужни скици на бъдещи самолети и други армейски дрънкулки на кредит. Така бизнесменът и председател на Сдружението с нестопанска цел “Моя страна България“ Ивайло Дражев, коментира бюджетната и финансова политика на кабинета на сглобката.

По думите му, всички тези дългове се пишат на гърба на останалите по малко от 2,5 милиона работещи българи, от които половин милион са администрация.

“Да загробиш в корупционите кражби на Тагарев, Борисов, Пеевски, Христо Иванов, Мирчев, Кирчо, Кокорчо и Гнома тези 7-8 милиарда, с които можеш да завършиш АЕЦ “Белене“ и да гарантираш над 100 милиарда приходи за следващите 40 години, е не просто престъпление, а национално предателство“, продължи нашият събеседник.

“Че нямаме съдебна система и разследващи, които да защитят държавния интерес, е видно и от самолет. Така, както в БФС група измамници и крадци грабят и унищожиха до край всичко, което България беше създала и инвестирала и в тях като футболисти от края на 80-те и началото на 90-те години. Затова в понеделник внесох искане до Министерството на спорта за прекратяване на спортния лиценз на това недоразумение наречено БФС – администрация, президент и Изпълком, подкрепяни повече от 18 години от политическата върхушка и акробатичното дуо “Магнитски”.

Дано този път т.нар. членове на тази пирамида изтрезнеят за момент и да разберат, че от бутафорни конгреси няма нужда и полза. Дали ще смениш един кръг крадци с нов такъв, които до преди няколко години залагаха заедно загубите на националните отбори, в който бяха заедно като футболисти и ръководители, няма грам значение.Решението е нов субект, нови правила, без залагания, без некадърници и неграмотнициq които през живота си не са дали 5 ст. за футбол, а само са грабили от реклама, лагери, залагания, съдийски семинари, телевизионни права и от манипулирани мачове“, коментира той и случващото се в БФС и родния футбол изобщо.

“Същата “Шайка”, която граби държавата 20 години, е и във футбола и в БФС и там само министър с топки, може да изрине блатото. Както и в СОС и в т.нар. Сдружение на общините, където сънуват нови данъчни оценки и сини зони, бетониране и обществени поръчки, от които партийните каси откраднаха милиарди, заедно с стотина кметове. Същите, които пазеха върхушката в БФС по конгреси и я крепяха да граби и унищожи футбола в България и прогони и шепата ентусиасти-наивници като мен, които с чисти намерения подкрепяхме и издържахме отбори. Славни клубове бяха унищожени от лицата Борислав Михайлов, Йордан Лечков, Емил Костадинов, Атанас Фурнаджиев, Венци Стефанов и подобните им. Тези са точно копие на Кокорчовците и Шайката “Магнитски“, Луканов, Костов и крадливите им кметове в държавната и общинска власт! Но времето им приключва“, завърши емоционално Ивайло Дражев.

“След бутафорията и цирка, сътворени от акробатичното дуо “Магнитски”, които са главните акционери в сглобката с вота на доверие, дерогацията на суровия нефт и сценария с окървавената София от техния министър във вътрешното министерство, очакваме нови фойерверки от Галя от Посолството и седемте и про украински джуджета от некоалицията“, коментира той и случките около вота на недоверие на кабинета “Денков-Габриел“.

“Новоизлюпеният партиен секретар и геополитик Пеевски и незаменимия “полиглот” и “дипломат” Борисов, вече са по международния обмен, като първи конкуренти на Лавров и Кисинджър. След такива титани в международните отношения, бюджетът и общинските кражби са по-скоро дребнотемие и подробности“, посочи още той.

“Отделно от това, четейки загрижените им постове в мрежата за правата на двадесетина лумпена в центъра на София, които по команда от същия дует вилняха по “Гурко“, за да има повод за критики към новата общинска власт и Министерството на спорта, започнах да се обърквам какви са ми ги сервирали 18 години по конгресите на БФС и в първенствата.

Няма по-окървавен от битките със същата “Шайка” и ритнитопковците от БФС, заради позицията ми срещу същите и Бойковия Цветанов, който малко хора си спомнят, че през 2005-2007 г. организираше  първенствата и турнирите в БФС като председател на специалната комисия-комитет, пратен от Бойко за мокри поръчки, първата от които беше да извади моя клуб – автентичния ПФК Черноморец Бургас от професионалния футбол. Впоследствие по конгреси Бойковите кметове, като железен юмрук, заедно с тези на Доган, бранеха шайката на Михайлов, Лечков и Костадинов, които без политическия чадър щяхме да ги изхвърлим още през 2006 след мой телефонен разговор с Джани Инфантино – сегашният президент на ФИФА, тогавашен председател на Апелативната комисия на УЕФА“, коментира Дражев и протестите на феновете срещу БФС и Борислав Михайлов и ексцесиите в София от четвъртък вечерта.


Коментари

Коментара

There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар