Сгъваемият телефон с копчета Nokia 2660 Flip се предлага в два нови цвята

Технологии
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

През юли 2022 г. HMD Global представи сгъваемия телефон Nokia 2660 Flip. Е, той не е смартфон и няма сгъваем дисплей, но се заиграва с носталгията по удобните телефони тип “мида” от близкото минало, като се предлага на особено атрактивна цена. Днес компанията пусна модела в два нови цвята. 

Класическият телефон с капаче Nokia 2660 Flip вече се предлага в Pop Pink и Lush Green – т.е. розово и зелено.Nokia 2660 Flip Lush Green


Устройството е освежено с два нови ярки цвята, за да посрещне нарастващия интерес към сгъваемите телефони с бутони от страна на поколението Z и милениалите, които искат да ограничат времето пред екрана на смартфона в името на собственото си ментално благополучие, обясняват от HMD Global. Производителят предвижда ръст на пазара на несмартфони с 5 % само в Северна Америка през следващите пет години.

Nokia2660Flip 4

Оригиналният Nokia 2660 Flip е представен през 2007 г., а първият телефон Nokia с капаче е пуснат на пазара през 1998 г. 

Nokia2660FlipPopPink 7

Nokia2660FlipLushGreen 7

Подробности за функциите на Nokia 2660 Flip вижте тук. 

Розовият Nokia 2660 Flip вече е наличен в търговската мрежа у нас на препоръчителна цена 159.99 лв. в комплект със стойка за кола, а зеленият се очаква съвсем скоро.

Източник/ци: nixanbal.com, it.dir.bg


Коментари

Коментара


There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар