Сгъваемият Google Pixel Fold дефилира в галерия изображения

Технологии
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Първият смартфон със сгъваем дисплей на Google вече на няколко пъти бива отлаган, но според последните слухове премиерата му ще се състои през пролетта на 2023 г. Днес имаме и цяла галерия изображения, които далеч не са официални, но пък идват от достоверен източник (@onleaks) и би следвало да ни дават яснота как ще изглежда въпросният Pixel Fold. 

Google Pixel Fold ще разполага с 5.79″ външен дисплей с централно изрязана селфи камера. Основният сгъваем дисплей ще бъде със 7.69″ диагонал и изрязана в десния край селфи камера. Pixel-Fold


Основната камера ще бъде тройна и плочката с нея ще се подава доста от корпуса, съдейки от изображенията. Размерите на смартфона в разгънато положение ще бъдат 158.7 x 139.7 x 5.7 мм (8.3 мм при камерата).

Pixel-Fold

Разбира се, устройството би трябвало да използва чипсет Tensor, каквито Google включва в смартфоните си от две години насам, а операционната система ще бъде чист Android 13, имайки предвид, че Pixel Fold се очаква през май – т.е. Android 14 все още няма да е готов. За потенциална цена на модела се спряга $1799. 

Източник/ци: nixanbal.com, it.dir.bg

Коментари

Коментара

loading...There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар