Сгъваемият Google Pixel Fold може да е на пазара още в началото на юни

Технологии
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Първият смартфон със сгъваем дисплей на Google ще излезе под името Pixel Fold и може да е на пазара още в началото на юни, съобщава немският Winfuture.de. Източникът твърди, че моделът ще се предлага в два цвята и ще има най-малко 256 GB вградена памет.

Google Pixel Fold може да бъде представен през май на конференцията за разработчици на компанията, която щяла да бъде сцена за премиерите на няколко нови устройства. На пазара моделът щял да се появи в началото на юни, включително в Европа. Screenshot 2023-03-14 at 17.48.18


Твърди се, че Pixel Fold ще има две цветови опции – бяла и черна, но имената им ще бъдат “Porcelain” и “Carbon”. Апаратът щял да има минимум 256 GB памет, но друг източник в Twitter твърди, че ще има опция и с 512 GB. 

Screenshot 2023-03-14 at 17.48.28

За цената на Pixel Fold се посочва 1700 евро, но може и да е по-ниска. 

Същият източник пише, че през юни ще излезе и най-достъпният смартфон на Google – Pixel 7A. Този модел ще има 128 GB памет и ще се предлага в няколко цвята – “Arctic Blue”, “Carbon” и “Cotton” (синьо, черно и бяло?). Цената на Pixel 7A щяла да бъде около 500 евро. 

Източник/ци: nixanbal.com, it.dir.bg

Коментари

Коментара


There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар