Сгъваемият iPhone е бил отложен, Touch ID под дисплея няма да е готова за 2022 г.

Технологии
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Отдавна се говори, че Apple разработва смартфон със сгъваем дисплей, който според досегашните слухове се чакаше през 2023 г. Седмица след премиерата на iPhone 13 обаче анализаторът Минг-Чи Куо сподели някои прогнози за плановете на американската компания, в които твърди, че сгъваем iPhone ще има не по-рано от 2024 г. Скенерът за пръстови отпечатъци под дисплея е друга технология, която Apple е отложила, твърди Куо. 

Оказва се, че вариантът скенерът за пръстови отпечатъци Touch ID да бъде интегриран под дисплея на iPhone остава на изчакване. Според Куо той ще се появи най-рано през 2023 г., а не през 2022 г., както се говореше по-рано. 

Припомням ви, че журналистът Марк Гърман сподели, че Apple е тествала Touch ID под екрана още за iPhone 13, но технологията не е била готова. Според Гърман Apple може да се фокусира изцяло върху сканиращата лица технология Face ID, която в бъдеще просто да премине под дисплея и сензорите за нея да не се виждат.  

Анализаторът Куо посочва, че сгъваемият смартфон на Apple също е бил отложен. Той се очакваше през 2023 г., но сега прогнозата е да го видим не по-рано от 2024 г. Според Куо сгъваемият iPhone ще има дисплей с размер между 7.5″ и 8″ в разгънато положение. 

Източник/ци: nixanbal.com, it.dir.bg

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар