Сгъваемият Samsung Galaxy Z Flip може да предлага само 15 W бързо зареждане

Технологии
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Заедно с новата серия флагмани Galaxy S20 на 11 февруари очакваме Samsung да представи и втория си смартфон със сгъваем дисплей, който засега се вярва, че ще се нарича Galaxy Z Flip. Новата информация за последния касае технологията му за бързо зареждане, която изглежда няма да е от най-бързите. 

Поне това сочи информация от сайта на китайската агенция 3C, която вече е сертифицирала устройството. В документите става ясно, че Galaxy Z Flip ще идва с 15 W зарядно в комплекта. 

Не е ясно всъщност дали това изключва поддръжката на по-бързо зареждане, но с допълнително закупено зарядно.

Така или иначе, за Galaxy Z Flip се очаква да не предлага последните технологии на пазара. Говори се например, че ще използва миналогодишния чипсет Snapdragon 855, а не новия 865. Основната камера пък щяла да бъде двойна, а не с 4-5 сензора, както е при най-модерните смартфони в премиум сегмента. 

Galaxy Z Flip обаче ще впечатлява със сгъваемия си дисплей и изцяло нов дизайн тип мида. Може би най-важното при този апарат е, че сгъваемият дисплей няма да е пластмасов, а ще има фин стъклен слой. Това ще отличи устройството от всички други смартфони със сгъваеми дисплеи до момента и със сигурност би придало по-премиум усещане. 

Освен това изброените компромиси би трябвало драстично да намалят цената на Z Flip, като се споменават около $1000 – наполовина по-малко спрямо първия Galaxy Fold. 

Разбира се, всичко това засега остава непотвърдена информация, така че имайте едно наум. 

Източник: nixanbal.com

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар