Севда написала…, а можеше да напише… истината

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:
Протестиращи от Системата ни убива отишли пред дома на премиера Бойко Борисов в Банкя. Там опънали черен транспарант. Те са озвучени с тъпани и мегафони. Присъстващите пожелали на лидера на ГЕРБ след изборите да се срещне ”не с Гешев, а с истински прокурор”, а след това с честен съдия, а по-късно и с бай Ставри.

Такаааа… Всичко това страшно издразнило пиарката на ГЕРБ Севдdлина Арнаудова, която публикува във фейсбук възмутена:

 

Що за … същество трябва да си, за да разпънеш черен чаршаф пред родния дом на човек? Пред дома, в който живеят децата и внуците му? Ето това е мутренско поведение!!! Това е фашизъм! Това е границата с геноцида, бесилките и ковчезите! Не, това не е демокрация. Това е цинизъм! И не, това не са нормално протестиращи … хора, това са куклите на конци на истинските мутри и на мафията! Системата ни убива, не знам как имате очи да гледате семейства си, след като се продадохте. С черните савани на мутрите и с жаждата за смърт – Вие сте символ на задкулисието!”

 

Севда знае каква е истината. Ох, как знае… Но как да я каже и напише? Някак кофти ще се получи. Например по отношение на нейния бос тя би изглеждала така:

 

Що за … същество трябва да си, за да обикаляш по цял ден с джипката пред очите на милиони българи? Пред камери и микрофони, пред деца и възрастни да разхвърляш милиони, изкарани от същите тези хора! Ето това е мутренско поведение!!! Това е фашизъм! Това е границата с геноцида, бесилките и ковчезите! Не, това не е демокрация. Това е цинизъм! И не, това не е нормален премиер… кукла на конци на мутрите и на мафията! Аз ли не знам?! Системата му ни убива, не знам как има очи да гледа семейството си и семействата на майките с деца с увреждания. Продаде се! Превърна се в символ на задкулисието!”

 

Скоро Севда и боса й ще четат точно такива текстове. Гаранция. А Севда може и да пропише такива. Виждали сме не един и двама, които са се обръщали за нула време, когато се променят обстоятелствата.

 

Фрог нюз

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар