Северен лунен възел в Телец 2022-2023: Какво да очаквате?

Свободно време
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Един от най-важните транзити тази година е преминаването на Северния лунен възел в знака на Телец. Той ще прекара там около година и половина. По какъв начин това ще ви повлияе?

Северен лунен възел в Телец 2022-2023: Какво да очаквате?
 © iStock

На 18-ти януари 2022 година транзитният Северен лунен възел влезе в знака на Телец. Той ще остане в Телец до 12-ти юли 2023 година. Това означава, че около година и половина темите на Телец и Скорпион ще бъдат на фокус. Скорпион, тъй като в този знак се намира транзитиращият Южен лунен възел.

Северният лунен възел и Южният лунен възел представляват важна ос в астрологията, като знаците, в които се намират те, винаги са срещуположни. В наталната карта на всеки човек също има Лунни възли – Северният сочи посоката, в която душата е избрала да се развива в този живот, а Южният – това, което всеки носи в себе си от предишни животи.

Когато става въпрос за транзитните Лунни възли, те задават темите, които влияят не само на индивидуално ниво, но и на световен план. През последните 18 месеца транзитният Северен лунен възел беше в Близнаци, а транзитният Южен лунен възел в Стрелец. Това насочи вниманието ни към теми като информация, информираност, пътуване, движение, вяра.

Добави описание

Какво може да очакваме от Северен лунен възел в Телец?

Телец-Скорпион е ос, свързана с ресурсите и с това какво цени човек.

Какво е мое (Телец) и какво е общо (Скорпион) – със Северния лунен възел в Телец ще трябва да се съсредоточим върху това, което наше собствено (материални, емоционални, умствени и духовни ресурси).

Понякога, особено в най-близките отношения, човек може да се откаже от своите собствени желания и нужди, давайки приоритет на връзката. В други случаи сливането на ресурси също може да не е балансирано, тъй като не се полагат еднакви усилия от всички. Подобни ситуации ще трябва да бъдат преосмислени.

Представете си мотото на Северния лунен възел в Телец като: „Сложете първо своята кислородна маска, преди да помагате на другите“.

Самооценка (Телец) и интимност (Скорпион) – ще се наложи на развием своята самооценка. Здравословното чувство за стойност и увереност ще ни помогне да преоценим взаимоотношенията си с другите и да премахнем тези, чиито основи на са стабилни. Дори в любовен план – когато човек знае своята стойност и усъвършенства себе си, той много по-лесно привлича партньори, които са подходящи за него. По този начин може да се прояви и същинското чувство за интимност.

Добави описание

Автономия (Телец) и сливане (Скорпион) – Северният възел в Телец ще ни тласне към по-голяма самостоятелност, дори това да ни изглежда страшно. Ако сте зависими от други хора – емоционално, финансово или по друг начин, това е време да започнете да разчитате повече на себе си.

Друга версия на този сценарий е опит да се контролират ресурсите на други хора (емоционални, финансови и т.н.). Сливането с другите от позицията на любов е това, което Скорпионът наистина желае, но човек може да го постигне, само ако се чувства достатъчно сигурен и защитен (Телец).

Северен лунен възел в съвпад с Уран в Телец

Северният лунен възел прави рядък аспект през 2022 година – съвпад с планетата Уран в знака на Телец. Точният аспект е на 26-ти юли 2022 година, но ефектът може да се усеща от май до септември. Съединяването на Северният лунен възел и Уран ще ни „събуди“ – в някои случаи много внезапно, в други – с интересни „случайности“ и обрати.

Подсказка: Всичко в живота и астрологията е циклично, а човек се учи най-добре от своя собствен опит. За да разберете какво да очаквате от Северния лунен възел в Телец и Южния лунен възел в Скорпион, трябва да помислите какво се е случило в живота ви при този транзит в миналото. Двата най-скорошни транзита са били в периодите: април 2003 – декември 2004 и септември 1984 – април 1986 година.

Прочетете още:

5 причини да имате приятел Телец

Най-добрите и най-лошите черти на зодия Телец

10 неща, които само Телците ще разберат

Източник: rozali.com

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар