Промяната

Сега въпросът е само един – Какво да правим с националните предатели?!

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

„Стреснѝ се, племе закъсняло!
Живейш ли, мреш ли, ти не знайш!“

Нашите продажни политици взеха тайно решение и направиха всичко възможно, за да изгонят руснаците от българското море. Сега кой дойде на тяхно място? Никой. Черноморието стои празно и тук там може да срещнете някой пиян германец, англичанин или испанец. Заетостта на почивните бази стана под 30%, а бъдещето на туризма, неясно и неустойчиво. А какво беше преди това – руснаците си обичаха да идват тук и беше пълно с тях, техните родители и деца – цели лагери имаше.

 

След това нашите продажни политици решиха, че българската военна индустрия има потенциал да издържи една война в Украйна, независимо, че всъщност тази индустрия е чисто руска. Руснаците ни направиха мощна индустрия с която да владеем целия близък изток и Африка, а ние с техните оръжия по техните бащи, майки и деца. Това направиха политиците ни, а вече се готвят да ни пържат и във война срещу Русия.

И мощна енергетика направиха руснаците у нас. Всичко от игла да конец. Най-мощната енергетика на целия балкански полуостров, а сега какво стана – върху руското яйце клекна американска кокошка!!! Тя щяла да измъти по-хубава енергетика, ама някой друг път. От много години клечат върху руските мощности и пишат документи, че слагат филтри по комините. Това им е цялата „инвестиция“, докато ни ограбват всеки месец. Руснаците ограбваха ли ни джобовете? Не, разбира се. Руснаците дадоха, американците взеха!!!

Нашите продажни политици унищожиха до нула и армията ни. Някои спечелиха милиарди от разпродаване на руските оръжейни системи, а България остана гола и боса. Напълно незащитена при факта, че имахме реалната военна мощ да съборим половин Европа, да не говорим за Турция и Гърция. Сега сме с голи задници и който поиска – ще ни избие като мравки.

Нашите продажни гадове унищожиха и хранително-вкусовата промишленост. До основи. А каква промишленост имахме само, супер. Бяхме лидери в производството на неща, които другите не са и сънували, че съществуват. Страхотни български хранителни продукти – от киселото мляко до пектина! Мед течеше по улиците, най-качествения мед на тази планета! С мед и вино се раждахме и умирахме! И с много други неща. Сега от производители и износители, ни превърнаха в обикновени консуматори на токсични глобалистки „хранителни“ стоки. Некачествени. И много скъпи. Целта е да ни оберат и спестяванията.

Всичко това го направиха нашите гадове – политици, които приеха да управляват колония, а не суверенна държава. И да крепят властта на американския си господар. Ама били зависими, ама държали ги с компромати, ама не можели да откажат… Това нас не ни касае. Въпросът е какво заслужават тия национални предатели? А?

полк. Николай Марков

Коментари

Коментара

There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар